Άλιμος
Ταύρος
Interior Design Interior Design
" Μέσα από το διάλογο στοχεύουμε στην αποτελεσματική επικοινωνία, η οποία οδηγεί στην επίλυση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που εμφανίζονται στην καθημερινότητα της οικογένειας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας."

Η διεύθυνση των Κέντρων
Παναγιωτοπούλου Ευγενία, Λογοθεραπεύτρια MSc
Φειδάντση Μαρούσα, Λογοθεραπεύτρια MSc

Δεχόμαστε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Διάλογος Λογοθεραπεία

Στα Κέντρα Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών «Διάλογος» προσφέρουμε με σοβαρότητα και ευαισθησία τις υπηρεσίες μας στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν μικρές ή μεγαλύτερες δυσκολίες στην ανάπτυξη των παιδιών τους (λόγος, μάθηση, κίνηση, συμπεριφορά). Με τις δράσεις μας στοχεύουμε στην ενημέρωση και την πρόληψη, στην έγκυρη και αξιόπιστη αξιολόγηση και διάγνωση και στην αποτελεσματική αποκατάσταση. Στην προσπάθειά μας αυτή, θεωρούμε κρίσιμη τη συνεργασία με την οικογένεια, το σχολείο και τον θεράποντα ιατρό.

Η οργάνωση και λειτουργία των κέντρων μας βασίζεται στην ύπαρξη διεπιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται σταθερά από Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, Ψυχολόγο και Παιδοψυχίατρο, με στόχο την έγκυρη διάγνωση, τη σφαιρική αντιμετώπιση των αναγκών της οικογένειας και την ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση, ενώ η οργανωμένη γραμματεία υποστηρίζει την άριστη λειτουργία του χώρου.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.